Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεσή σας. Προκειμένου να εντοπιστεί και εγκριθεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ΕΠΩΝΥΜΟ σας & τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που θα λάβετε αφού την ολοκληρώσετε (π.χ. 22 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ). Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3ών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓ/ΣΜΟΣ  35900724945

IBAN GR6601103590000035900724945

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΚΑΛΙΣΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

 

Μεταφορά εμβάσματος από άλλη τράπεζα: Ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει "Τα έξοδα βαρύνουν τον Εντολέα". Σε κάθε περίπτωση τραπεζικών προμηθειών, το σύνολό τους θα επιβαρύνεται ο Εντολέας (πελάτης), διαφορετικά η πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή.

 

Πληρωμή με την χρήση Πιστωτικής κάρτας.

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα (visa, master card κ.α), ολοκληρώνεται μέσα της υπηρεσίας i-bank e-Simplify της Εθνικής τράπεζας, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Όλα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά  στην υπηρεσία e-Simplify της Εθνικής τράπεζας. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Δυνατότητα εξόφλησης έως 12 άτοκες δόσεις.